Je wist zeker al dat er na je pas gebrouwen biertje ook nog brood gebakken kan worden!

En dan niet met het biertje in je, maar van een restproduct genaamd bostel. Bostel is een moutrestant van het bierbrouwproces, rijk aan vezels en het wordt ambachtelijk verwerkt. Dat staat garant voor de gezonde en smakelijke ervaring die we nu in de aanbieding hebben.henk-borden

Henk Venner is bio-logisch, werkt biologisch en zit vol passie voor een authentiek product. Henk is van Landgoed Heijerhof uit Baexem en neemt buiten het eigen gebakken bostelbrood ook nog droogworst van eigen varken en beef jerkey van Angus rund mee.

Nu De Brouwschuur onze stadsbrouwerij ook weer Wertha bier brouwt is het tijd om eens in de geschiedenis van dat biertje te duiken. Frans Maes komt vertellen hoe dit biertje weer in eigen stad een plaats krijgt en daarbij ook nog maatschappelijk kan bijdragen aan ons verenigingsleven.a700150942de644295d21826eb13b3f9-wertha-bier_terug_in_weert-1b895a93

Op donderdag 16 februari dompelen we ons dus onder in pure ambachtelijke cultuur van eigen bodem. Vanaf 19.30 uur ben je weer welkom aan de Parallelweg 143 in ons Cultureel Café Weert. De hapjes zijn weer van ons en het biertje mag je weer zelf bestellen.

Bij bier en brood horen troubadours die hun verhalen verpakken in intiem gezang. Stijn Charpentier een zanger met een akoestische gitaar weet op een eigentijdse manier een persoonlijk geluid te vangen in een ouderwets vermaak. Een beetje Boudewijn de Groot maar dan met vleugjes punk, ska en folk.stijn-charpentier-persfoto-klein

Piet Poell brengt zijn bijtende column dicht op de huid gewoon in de groep en verruild daarmee het podium voor een plaatsje in de ruimte. Een persoonlijke touch is bij een biertje zeker zo aangenaam.

Bezoek ook onze facebookpagina https://www.facebook.com/CultureelCafeWeert/ voor het laatste culturele nieuws en graag tot ziens.

Advertenties

2 gedachtes over “Je wist zeker al dat er na je pas gebrouwen biertje ook nog brood gebakken kan worden!

  1. Frans Adriaens zegt:

    Ik moet dan optreden op de seniorenmiddag op moesel van de vêrkusköp maar misschien is er daarna ruimte. Zondag moet ik optreden in het culturele café in heithuysen. Mijn computer ligt er 3 weken uit. Vandaar de reactie via het mobieltje. Succes!!!

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s