Een kleine biografie van de omstreden persoon Jeff Hoeyberghs ter opwarming voor ons Kenniscafé op vrijdag 10 april a.s.

In het Keenterhart kunt U dan de tweede aflevering van het Kenniscafé, met als thema: “Innerlijke en uiterlijke schoonheid” gratis bijwonen. Ditmaal gaat het o.a. over plastische chirurgie en huidverzorging, met een uitstapje naar evolutionaire ontwikkelingen die hebben geleid tot onze “Wereld van Wellness”. Het programma begint om 19.30 uur.foto davida en ml cultureel lint 2013

Davida Scheffers (zang, hobo & piano) en Marie-Louise van Nieuwenhoven (zang & gitaar) zijn 2 van de drie leden van muziektrio ‘Onder Ons’ en zijn in 2011 gedrieën gestart. Zij zullen tussendoor voor de muzikale ontspanning zorgen.

Sinds de middelbare schooltijd zijn ze bevriend en hebben samen in het ensemble ‘Ad Rem’ bij de muziekschool (Rick) gespeeld en gezongen.

Als ‘Onder Ons’ hebben ze de afgelopen jaren zowel als 2- en als 3-tal deelgenomen aan Cultureel Lint in Weert.

Hun genre is te omschrijven als bekende en minder bekende ballads vanuit het hart gebracht!

Bio Jeff Hoeyberghs 

 “Ga godverdomme voor een ander hol keffen!” beet plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs de SP.A-politica’s Kathleen Van Brempt en Magda Demeyer in het VTM-programma ‘Recht van antwoord’ toe, toen zij complicaties als gevolg van borstvergrotingen aan de kaak wilden stellen.jeff

Jeff Hoeyberghs ten voeten uit. Recht voor z’n raap zoals alle Belgen hem kennen. Meer dan eens heeft hij autoriteiten en aanverwanten voor het hoofd gestoten, omdat ze in zijn ogen kortzichtige visies en op niets gebaseerde meningen erop nahielden. En Jeff deinst er niet voor terug zijn grieven keihard op t.v., radio, in kranten en in eigen publicaties te uiten, die – begrijpelijkerwijs – uitgroeiden tot bestsellers. Eén van zijn boeken, “U wordt bestolen”, verschenen bij uitgeverij Lampedaire verdween zelfs uit de distributiekanalen om nog steeds onbekende redenen.

Maar dat is slechts één kant van dokter Hoeyberghs. Behalve “enfant terrible” is hij een zeer kundig plastisch chirurg. Hij heeft diverse diploma’s en certificaten gehaald in België, in de U.K. en in de Verenigde Staten op alle gebieden die relevant zijn voor cosmetische chirurgie, esthetische chirurgie en anti-ageing geneeskunde.

In Genk stampte hij zijn eigen WellnessKliniek in 1996 uit de grond en bouwde ze uit tot een wereldvermaard center of excelence in de cosmetische chirurgie. Hij moest ze in het kader van zijn vechtscheiding helaas vaarwel zeggen in 2009. Een vijftal jaar geleden echter begon hij in Maaseik zijn Hoffkliniek, op de plaats waar de prinsbisschop van Luik, Jan Theodoor van Beieren, in 1752 zijn Prinsenhof liet bouwen. Hier zette hij een zo mogelijk nog bloeiender praktijk op, waar patiënten uit alle windstreken naartoe komen. En al die mensen zijn vol lof over de verrichtingen van dokter Hoeyberghs, al proberen veel collega’s hem zwart te maken in de media omdat hij te commercieel zou werken. Maar dokter Jeff, “Tetten Jeff” zoals veel Belgen hem noemen, slaat onmiddellijk en met succes terug.

Verleden jaar heeft hij eigenhandig bij zijn tweede vrouw Evelyn, in wie hij ook in zijn praktijk een ideale partner heeft gevonden, haar borsten afgezet en vervangen door nieuwe, nadat bij haar borstkanker was geconstateerd. Ook dat kwam hem weer op de nodige kritiek van zijn collega’s te staan, omdat hij niet de geijkte procedures had gevolgd. “Haar eerst overleveren aan nutteloze en pijnlijke chemokuren is beter, zeker!” was zijn schamper commentaar.

   Regelmatig is Jeff Hoeyberghs te zien en te horen in panel-, discussie- en interviewprogramma’s op radio en t.v., waar hij even regelmatig opschudding veroorzaakt, en in programma’s waarin hij als persoon centraal staat, zoals in dat van Ivan Heylen (de man van het schone lied: “De Wilde boer’ndochter”). Die mediabekendheid is begonnen toen hij in 2007 zijn eigen tv.-programma startte: de Wellnesskliniek.

En dokter Hoeyberghs is van alle markten thuis. Snij met hem geneeskundige zowel als historische, evolutionaire zowel als politieke thema’s aan of n’import welk ander onderwerp: hij heeft er een zeer gefundeerde en vooral: zeer eigenzinnige mening over, die hij met de nodige literatuur illustreert. Een weerslag van zijn inzichten vindt u in “Een Wereld van Wellness” (uitg. Houtekiet). Een avond kouten met Jeff Hoeyberghs ontaardt al gauw in een college dat hij met grote vanzelfsprekendheid en aplomb ten beste geeft, maar wel: een uitermate boeiend college.

Marion GeritsMarion Gerits

Met  bijna 40 jaar ervaring heb ik veel ontwikkelingen in de schoonheidsbranche meegemaakt.

Dit heeft geleid tot een weldoordachte visie anno 2015 t.a.v. de huid, het onderhoud, de verzorging, de verbetering  en de aanpak van specifieke problemen zowel preventief als achteraf.

In de behandelingen richt ik mij dan ook met name op een gedegen analyse van de huid van u als klant daarbij gebruik makend van mijn uitgebreide ervaring aangevuld met moderne analyse apparatuur.huidanlyse

Afhankelijk van de uitkomsten van de analyse worden de mogelijkheden bezien en ontvangt  u een gedegen advies.

Bij dat advies wordt mede bekeken in welke mate andere disciplines hierbij betrokken kunnen worden.

Laserbehandelingen/ Cosmetische chirurgie/ injectables/ Permanente make-up.huidverbetering

Aangevuld met de hoogwaardige producten lijn van BABOR stelt mij dit in staat samen met u, uw huiddoelstellingen te realiseren:

  • Een gezonde frisse huid waarmee u zich zichtbaar prettig voelt.
  • Het verouderingsproces van de huid begeleiden.
  • Het signaleren en bijhouden van specifieke huidklachten.
  • Effectieve toepassing van producten voor thuisgebruik.

Janine Duits

De permanente make-up wordt in ons instituut verzorg door Jeanine Duits,  met 19 jaar ervaring , een autoriteit op dit gebied.Permanente make up

Jeanine heeft haar opleiding gevolgd in de USA en werkt volgens de Anastacia methode, heeft jarenlang trainingen in permanente make-up verzorgd en mag diverse BN-ers tot haar klantenkring rekenen.

U kunt verzekerd zijn van een perfecte natuurlijke permanente make-up, anderen zullen niet bemerkend dat u permanente make-up  heeft.

Gun uzelf het gemak van een perfecte natuurlijke permanente make-up, u zult er altijd, onder alle omstandigheden verzorgd uitzien, u hoeft nooit meer te tekenen, u ziet er direct 7 jaar jonger uit.

Een perfecte natuurlijke permanente make-up is een waardevolle investering in uzelf.

U bent altijd welkom voor een gratis advies op maat, ook is er een folder met aanvullende informatie beschikbaar.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s