Jeff Hoeyberghs en Marion Gerits 10 april in Kenniscafé Keenterhart

Op 10 april aanstaande organiseert het Cultureel Café Weert in het Keenterhart de tweede aflevering van het Kenniscafé, met als thema: “Innerlijke en uiterlijke schoonheid”. Ditmaal gaat het o.a. over plastische chirurgie en huidverzorging, met een uitstapje naar evolutionaire ontwikkelingen die hebben geleid tot onze “Wereld van Wellness”. Dat is tevens de titel van een boek van plastisch chirurg dr. Jeff Hoeyberghs, die zijn verrassende visie op die ontwikkelingen uiteen zal zetten. Schoonheidsspecialiste Marion Gerits zal het belang van goede huidverzorging aan de orde stellen en de nieuwste technieken op dat gebied demonstreren. De avond wordt opgeluisterd door het ensemble “Onder Ons”, met populaire en nostalgische ballads.

Het programma duurt van 19.30 tot 22.30 uur en de entree is gratis! Vanaf 19.00 uur is de zaal open.

Jeff Hoeybergs 

Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs, in België beter bekend als “Tetten Jeff”, maakt sinds zijn optreden in de t.v.-show “Recht op Antwoord” (VTM) furore op alle media. In dat programma beet hij de politica’s Kathleen van Brempt en Magda Demeyer, die de complicaties van borstvergroting aan de kaak wilden stellen, toe: “Ga voor een ander hol keffen!”jeff

Hij is een internationaal zeer gewaardeerde chirurg, die met de regelmaat van de klok collega’s tegen zich in het harnas jaagt met zijn eigenzinnige uitspraken en werkwijzen. Verleden jaar bezorgde hij zijn echtgenote eigenhandig nieuwe borsten zonder op de voorgeschreven maar in zijn ogen onzinnige procedures te letten. Hij heeft zijn eigen Wellnesskliniek in Maaseik, de Hoffkliniek, die een internationale toeloop van patiënten kent. Certificaten uit België, de UK en de VS sieren er de muren. Zijn publicaties zijn bestsellers; één ervan, “U wordt belogen” is zelfs om onopgehelderde reden uit de handel genomen. Behalve over plastische chirurgie kan hij op een boeiende manier zijn controversiële visie op historische, evolutionaire, politieke enz onderwerpen uiteenzetten.

Marion GeritsMarion Gerits

Met veertig jaar ervaring in de schoonheidsbranche mag ook Marion Gerits een autoriteit genoemd worden op haar gebied. Zij richt zich vooral op problemen met de huid en maakt daarbij gebruik van moderne analyse-apparatuur, waarvoor zij een vrijwilliger uit de zaal zal vragen. Met de BABOR Derma Visualizer toont zij hoe uw huid er in de diepte uitziet en met de z.g. “Lunchpauze Peeling” maakt zij u bekend met de modernste, snel en pijnloos werkende huidverjongingstechniek. Bij haar advies bekijkt zij ook welke andere disciplines erbij betrokken kunnen worden, zoals laserbehandelingen, cosmetische chirurgie, injectables en permanente make-up. Wat dat laatste betreft neemt zij Jeanine Duits mee, die met haar 19 jaar ervaring als specialiste verbonden is aan haar instituut. Jeanine heeft haar opleiding gevolgd in de VS en mag diverse BN’ers tot haar klantenkring rekenen.

Onder Onsfoto davida en ml cultureel lint 2013

De vaste bezoekers van ons Cultureel Café kennen hen al van hun opreden in het Wozoco in Hushoven: het trio “Onder Ons”. Drie dames die muziek als passie zien en vriendschap als verbindende factor. Floor Boekholt (viool&zang), Davida Scheffers (hobo, piano & zang) en Marie-Louise van Nieuwenhoven (gitaar en zang) brengen bekende en minder bekende liedjes, voornamelijk ballads, die vaak een gevoel van nostalgie opwekken. Deze avond zullen Davida en Marie-Louise de avond invullen.Ter verluchtiging en muzikale afwisseling voor de schoonheid van de mens.

Het team van Kenniscafé CCW bestaande uit Piet Poell, Riya Geboers, Linda Jacobs en Anki Raemaekers zal de avond begeleiden. Van harte welkom.

 

Advertenties

2 gedachtes over “Jeff Hoeyberghs en Marion Gerits 10 april in Kenniscafé Keenterhart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s