“WIE DOMME DINGEN DOET WORDT WIJS” LEZING LISETTE THOOFT ZONDAG 22 MAART IN KEENTERHART WEERT

Op zondag 22 maart om 14.30 uur geeft Lisette Thooft een lezing in het Keenter Hart in Weert. Zij is als schrijfster bekend van o.a. columns en artikelen in de Happinez.Lisette Thooft

In haar lezing laat ze aan de hand van haar eigen ervaringen zien, dat je om spiritueel te groeien, soms je hoofd moet stoten. Wijsheid ontwikkel je door je vooral in het leven te storten en niet bang te zijn om fouten te maken. De toegang is € 7,50. Het adres van het Keenter Hart: St. Jozefskerkplein 3 in Weert.

In Wie domme dingen doet, wordt wijs vertelt Thooft openhartig over haar eigen pad door licht en schaduw, over de domme dingen die ze heeft gedaan om wijs te worden. Met anekdotes, sprookjes en verhalen toont ze haar spirituele inzichten en laat ze zien hoe je jezelf kunt openen voor de wijsheid van het leven.  “Eigen wijsheid is de enige ware wijsheid”, is haar motto. In de lezing komen vragen naar voren als: Waarom heb je je lichaam broodnodig om een spiritueel mens te zijn? Hoe kan liefhebben tegelijkertijd vasthouden en loslaten zijn? Hoe doe je dat, je eigen schaduw omarmen? En waarom is geluk zo kwetsbaar?

Lisette Thooft

Lisette Thooft is schrijfster, columnist, mythosoof, coach en schrijfcoach. Na haar studie Engels won ze een schrijfwedstrijd en kwam ze in de journalistiek terecht. Ze schrijft niet alleen voor Happinez, ze was redacteur van Genoeg en van VolZin, werkte voor Yoga Magazine, NRC-Next en schreef zestien non-fictie boeken, veelal over spiritualiteit.

Start driedelige cyclus

Het Cultureel Café Weert ontplooit met deze lezing een nieuw initiatief.  De lezing van Lisette Thooft is de start van een driedelige cyclus over “Innerlijke & uiterlijke schoonheid”. Het wordt een combinatie van lezingen met doe-dingen over innerlijke schoonheid, gezonde en lekkere voeding, nieuwe voedingsproducten, wellness en verwante zaken door schrijvers en deskundigen. De andere twee lezingen zijn ook in het Keenter Hart, op  vrijdag 10 april  en zaterdag 25 april om 20.00 uur.

Kijk ook op: www.lisettethooft.

Voor meer informatie:

Riya Geboers, tel. 0610727542 / 0495545595 rgeboers@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s