Onze aankomende multi culturele middag krijgt al veel reacties over de ‘Line up’. En er is nog een verrassing!

Ik moet zeggen je valt van de ene in de andere verrassing als je bezig bent met het organiseren van een culturele middag. Het nieuwe elan van samenwerken en delen kom ik in ieder geval overal tegen. En dat geeft dan vervolgens weer pareltjes van begaafde en creatieve mensen.Major Dreaming Dylan Laurens

Dylan Laurens is er zo een en hij komt met een hele show.
“Major Dreamin’ (Dylan Laurens), woont in Weert en is 19 jaar.
Hij represent zijn Amerikaanse roots dus zijn teksten zijn compleet Engels verwoord.
Meest vergelijkbare genre’s zijn; R&B, Hip Hop en Trap. Dans, Rap, Zang, al deze 3 stromingen heeft deze man onder controle.
Hij heeft al verschillende malen opgetreden en maakt er altijd een groot feest van! Enjoy!”
Hier alvast een voorproefje ‘All we do’ http://youtu.be/A_AtJqJkStk

En zoals we al aangaven er is Surinaams ‘kinder’ theater, trouwens ook voor grote mensen met het kind nog in zich. Er zijn originele Turkse hapjes – en ik kan ze echt aanbevelen, erg lekker met allemaal verse ingrediënten -. Er is een dialoog waar iedereen zijn zegje mag doen, ‘hoe voel jij je in deze vaak hectische wereld!’ Er is een verhalenverteller op gitaar, Stijn Charpentier brengt gevoelige en vrolijke liedjes waar je niet bij stil kunt staan. Er is dans van de allerkleinsten van dansschool Fresh dus kun je live meemaken dat iedereen het kan leren. Er zijn gedichten, volksdans en gitaarspel door Ali Soyuguzel en Mohamed Soyuguzel uit de Turkse cultuur.Major Dreaming All we do

In ieder geval voor zowel jong als oud is er iets te doen en het komt ook nog uit verschillende culturele achtergronden. Op vakantie worden we er allemaal door getriggerd en nu is het hier op een koude zondag in November zomaar gratis te beleven in Keenterhart.

Het graffiti Kunstwerk wordt door Kes Janssen ter plekke gemaakt. Dus kun je ook live meemaken wat er bij het spuiten van graffiti kijken komt.

De leuke bijkomstigheid is dus dat er een tastbaar resultaat van deze middag overblijft, waarvoor al een leuke plek binnen een van de locaties van Punt Welzijn bedacht is.

Cultureel Café Weert geeft deze schenking graag in handen van Theo van Ekerschot om vooral onze culturele diversiteit te blijven onderstrepen en waarderen. Wethouder Paul Sterk zal het Kunstwerk samen met Kes Janssen symbolisch overhandigen, want het formaat is nu niet bepaald een klein schilderijtje.

Rest me alleen nog U van Harte uit te nodigen om een kijkje te komen nemen in het Keenterhart aan het St. Jozefskerkplein (Keenter Kerk) en een woord van dank aan de Gemeente Weert te richten voor het mede mogelijk maken van deze kleurrijke middag.

Tussen 15.00 en 19.00 uur in een doorlopend programma.

Presentatie door Piet Poell, Anki Raemaekers en Linda Jacobs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s