Cultureel Café Weert komt naar je toe voor een ongedwongen middag tussen schrijvers, muzikanten en dichters.

Op zaterdagmiddag 11 oktober trekken we naar het Wozoco op Hushoven en nemen Gasterij De Stoof in voor een culturele middag met een streekgebonden tintje. Van 14.00 tot 16.00 uur zijn alle bewoners, omwoners en inwoners van niet alleen Hushoven maar van heinde en ver van harte welkom.

Frans AdriaansFrans Adriaens heeft al weken staan oefenen op zijn performance en steekt daarmee zijn eigen act op de bühne naar de kroon. Dat belooft dus veel grapjes, een uitstekend gemoed en een nieuw boek met gelden voor een goed doel.

Ook Sjra Vossen ontlokt graag een lach aan zijn publiek en hij knutselt en speelt op zijn best met onze ‘Neder’ Weertse taal.sjra vossen

IMG_0739Martin Fautubun is een romantische ziel met Molukse pit. Vol overgave stort hij zich in elk liedje en het woord LIEFDE is bij hem in hoofdletters geschreven. LIEFDE voor de muziek en voor de mens. Met Carlos Santano als groot voorbeeld zal het dus een passievol optreden worden.

Wethouder Paul Sterk misschien beter bekend van de Weerter molensonnetten zal een dichterlijk openingswoord spreken en Piet Poell zal zijn legendarische columns verwoorden.1476103_449503551820142_877090052_n1912332_494371990666631_254005583_n

De presentatie is in handen van Anki Raemaekers en deze cafés worden mede mogelijk gemaakt door Wonen Limburg, Land van Horne en leerlingen van het Kwadrant.

In een volgend blog volgen de achtergronden van onze gasten. Wij hopen U terug te zien in de landelijke omgeving van Hushoven op een mooie zaterdagmiddag.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s